Onsdagen den 30:e Augusti

11:00 – Dom vill att jag skall komma och hämta kapellet för att prova. Dom skulle efter jag provat och märkt ut själv sätta dit knapphålen för mej. Jag åker in och omedelbart pekar jag på ett par saker som ser konstiga ut. En stor ful skarv mitt uppe på kapellet. Jag tar dock med mej kapellet och åker för att prova. Dom vill nämligen att jag skall prova ut hålen för knapparna.

18:00 – Ringer och ber dom att komma och titta eftersom jag inte alls får dit kapellet och det är felsytt. Dom skall komma nästa dag lovar dom och jag sitter stand by hela 31:e aug. Ingen kommer och ingen hör av sig.

Det är inte ens nära passform. Ser ut som om det skall sitta på en annan båt. (skev båt) Lägg märke till hur illa dom har sytt fast rutorna!
Vet inte vad detta är. Någon form av ventilatrion.
Här har dom sytt, sprättat och sytt igen.
Här räckte inte tyget till ser det ut som.