Uno var på plats med något som skall föreställa ett kapell.

Innehavaren var på plats och försökte få på detta kapellet. En helt ny variant. Måtten var fortfarande helt fel. Bakrutan var för låg. Främre och bakre delen passade inte med varandra. Sidorna var inte raka, trots att jag sagt att de skall vara det.
Fönsterrutorna satt fel i förhållande till glasrutorna. Innehavaren lovar att komma till baks med ett nytt kapell. Detta skall kastas och dom skall börja om på nytt igen.

Nu frågar dom om dom inte kan få ta med mitt vinterkapell och sy efter det. Jag sa att jag är lite orolig eftersom dom lyckades kasta det första kapellet som dom skulle kopiera. Med löften om att inget skulle hända mitt vinterkapell så lånade jag ut det till dom. Jag fick dom att LOVA att vara försiktig med det. Dom fick inte göra något annat än att mäta på det.

Nu ligger båten med en presenning över sig bara. Det blir värre och värre.