Version 4 av kapellet passade inte heller.

Mycket har hänt sedan sist. Dom har lyckats att förstöra även mitt vinterkapell så jag har inget ordentligt skydd för båten och det snöar in. Dom ville låna vinterkapellet att sy efter. Jag sa att dom absolut inte fick förstöra det eller kasta det som dom gjorde med det första dom skulle kopiera.

När jag kommer in för att hämta det färdiga kapellet några dagar senare så visar det sig att dom inte alls var färdiga med det som lovat. Dom hade inte börjat. Dessutom låg vinterkapellet på deras golv och man promenerade fram och tillbaks på det. Senare visade det sig även att dom hade lossat på alla dragkedjor för att experimentera, och sedan ljög dom om att de hade gjort det. Det var när jag sa att dom hade glömt att sy fast två dragkjedjor som dom erkände. Så nu sitter inte främre och bakre del ihop längre.

I Måndags var dom och mätte på båten. När jag kom ner i båten efter dom varit där hängde vinterkapellet ordentligt på sniskan och det var inte ordentligt fastsatt. Det höll på att blåsa sönder. Jag fick binda upp det provisoriskt igen.

Efter dom varit och mätt så hängde allt på sniskan.

Idag ville jag att dom skulle ringa mej men det gjorde dom inte. Dom skickade istället ett meddelande på facebook där dom sa att det var för kallt men kapellet var nästan färdigt. Fast det har ju varit färdigt flera gånger tidigare innan.