Jag sa upp affären med Uno igår kväll.

Igår sa jag upp affären med Uno Skredderi via sms. Där förklarade jag att jag nu har begärt in offert från ett annat företag och att dom inte gjort sitt. Efter tre eller fyra kapell har dom fortfarande inte lyckats att få något som är i närheten att passa på båten. På alla versioner dom gjort ser det förfärligt ut.

 

 

Nu ringer innehavaren och säger att han nästan är färdig. Jag sa då att, nej det är du inte. Jag var inne på skrädderiet och kollade. Det fanns inte en tråd sytt på det nya kapellet. Där låg bara deras senaste försök som såg bedrövligt ut på golvet. Han vidhåller att det är till 80% klart. Jag ber honom då att skicka bilder på kapellet under morgondagen.

Trots att jag begärde pengarna tillbaks envisas han med att  fortsätta. Jag tror inte att dom har kunskap nog att göra färdigt.

Skulle nu Uno Skredderi välja att göra ”klart” så kommer jag fortfarande att beställa av en annan firma. Då kan jag göra en grundlig jämförelse i en film och där visa hur någon som kan gör och hur någon som inte kan gör. Men helst vill jag ha tillbaks mina pengar som jag betalade i förskott samt betalt för skadegörelse.