Tar strax båten på land…

Jag har fått en offert från Västkustkapell och Grebbestad Varv. Nu snart lägger jag båten på land och servar den eftersom Uno Skrädderi inte kan leverera det dom tagit betalt för.  (Och ännu inga pengar tillbaks.)

Så nu är det dags att lägga undan lite pengar tills man kan beställa ett till kapell. Denna gången är det en riktig firma som får jobbet och priset blir bara lite mera än vad Uno Skrädderi skulle ha. Skillnaden är att i detta fallet kommer det att passa och vara snyggt.

Det Uno har gjort hittills är att kasta ett kapell, förstört ett annat och tagit upp ungefär 20 timmar av min tid. Allt detta till det facila priset på 4000 riksdaler. Dom är säkert duktiga på kostymer men lyd ett gott råd. Betala aldrig förskott till dom. Även om dom själva tror att dom klarar jobbet så betyder det inte att de faktiskt kan. Det är inte det att dom försökt blåsa mej, det är det att kunskapen inte finns.